Bag om NetworkGuys

Vi tilbyder techløsninger på abonnementsbasis

Vi mener ikke, at gode løsninger skal omfattes af bindingstid. Vi har derfor massiv erfaring i at tilbyde techløsninger på abonnementsbasis med krav om høj oppetid.

Vi har gjort det før

Fra print til bredbånd

NetworkGuys er et dansk selskab ejet af Carsten Andersen der også selv har udviklet konceptet omkring Network-in-a-Box. Vi er en flok tech-nørder, som var de første i verden til at vende printerbranchen på hovedet for mere end 10 år siden. Det gjorde vi ved at tilbyde printere på abonnement uden bindingstid. Den typiske bindingstid var dengang 5-7 år på en total ugennemsigtig leasingkontrakt. Læs mere om PrinterGuys.

Det samme har vi oplevet inden for bredbånd til erhverv. Det gælder både for fiberforbindelser og 5G-løsninger. Her er bindingstiden altid 3 år – hvilket er urimeligt lang tid i vores verden.

Derfor har vi skabt NetworkGuys som på gennemskuelig vis gør det enkelt at leje sin netværksforbindelse til en yderst rimelig pris.

Vi elsker transparens

Fokusér på din forretning, så tager vi os af routeren

Alt, hvad du har brug for at vide om din nye router står på dette website. Vi elsker fuld transparens. Bestiller du i dag, kan du med lidt medvind have din router allerede i morgen. Allersenest om to hverdage.

Du kan booke os til at installere den, og så er I flyvende med lynhurtig bredbåndsforbindelse på ingen tid. Vores erfarne team af serviceteknikere dækker hele landet. Vi sidder parat ved telefonen, vi kan yde fjern-assistance og rykker naturligvis ud, hvis det kræves.

Tina Gyngstrup

Tina Gyngstrup

CoordinatorGirl

Carsten Andersen

Carsten Andersen

OwnerGuy and NetworkGuy

Søren Norup

Søren Norup

NetworkGuy

Tedd Petersen

ITGuy/RepairGuy

Daniel Gyngstrup

RepairGuy

ingen slinger i valsen

Kundetilfredsheden er i top

Tina & Carsten

I tvivl om virksomhedens bredbåndsbehov?

Vi hjælper gerne med at afklare dit behov og finde den helt rigtige netværksløsning til dig. Ring eller skriv og få en snak med Tina eller Carsten:

Tlf. 42 555 888
info.dk@networkguys.eu